Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χρήστος Σανίδας: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ για το Επιμελητήριο που θέλουμε»

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στις Επιμελητηριακές εκλογές του Νοεμβρίου, ως επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Επιμελητήριο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ», ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή ο Χρήστος Κ. Σανίδας.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

 

Στα 20 και πλέον έτη της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω και να συνεργαστώ με πολλούς και πολλές από εσάς.

Βιώνοντας καθημερινά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και επιθυμώντας να συμβάλω στην προσπάθεια για την αλλαγή του εσωστρεφούς επιχειρηματικού κλίματος της περιοχής μας, καταθέτω την πρόταση μου για ανανέωση, εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της ουσιαστικής συμβολής του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας είναι ένας οργανισμός που μπορεί να παράγει έργο και να αποτελέσει το μηχανισμό εκείνο που θα λειτουργεί ουσιαστικά προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο που θα τοποθετεί στον πυρήνα της πολιτικής τα προβλήματα του επιχειρείν, παρεμβαίνοντας όποτε και όπου χρειαστεί, αναζητώντας εφαρμόσιμες λύσεις.

Ένα Επιμελητήριο που να μην αναλώνεται μόνο στην εικόνα, αλλά να έχει σαφή σχεδιασμό και ξεκάθαρο προσανατολισμό για το συμφέρον των Φθιωτικών επιχειρήσεων.

Ένα Επιμελητήριο ανοιχτό προς όλα τα μέλη του, που θα λειτουργεί με σύγχρονες μεθόδους, με όρους ισότιμης εκπροσώπησης, με συμμετοχικές διαδικασίες.

Που θα θέτει στόχους για την οικονομική μεγέθυνση της επιχειρηματικής μας κοινότητας και θα εργάζεται συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση με αναπτυξιακό προγραμματισμό.

Θεωρώ ότι είναι ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο διοίκησης, λειτουργίας και εκπροσώπησης του Επιμελητηριακού θεσμού.

Όμως για να τα πετύχουμε όλα αυτά, για να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας και δράσης, για να πραγματοποιηθούν όσα πιστεύουμε, χρειάζεται η συμμετοχή καθενός και καθεμιάς από εμάς.

 

Χρειάζεται να ξεκινήσουμε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ για το Επιμελητήριο που θέλουμε,

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ με σχεδιασμό και τεχνοκρατική προσέγγιση,

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ για την ουσία, με δράση και αποτέλεσμα.

 

Για τους παραπάνω λόγους υποβάλω την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής της πρωτοβουλίας

«Επιμελητήριο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

 

Στις Επιμελητηριακές εκλογές του Νοεμβρίου «πατάμε το κουμπί» της επανεκκίνησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Σας καλώ όλους να συνδράμετε σε αυτήν την προσπάθεια και να σχεδιάσουμε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, την πορεία που αξίζει στο Επιμελητήριό μας.

 

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κ. Σανίδας

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Επικεφαλής Πρωτοβουλίας

«Επιμελητήριο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (American College of Greece, Deree College) με ειδίκευση σε  Accounting & Finance (Λογιστική & Χρηματοοικονομικά) και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Σύμβουλος Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Από το 1999 δραστηριοποιείται στον Χρηματοοικονομικό κλάδο αρχικά ως μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε ανώνυμη εταιρεία Λήψης & Διαβίβασης Εντολών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και στην συνέχεια ως συνδεδεμένος αντιπρόσωπος Χρηματιστηριακής Εταιρείας. Το 2005 ίδρυσε την εταιρεία «Δυναμική Αναπτυξιακή» με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, η οποία σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην Κεντρική Ελλάδα.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θεματολογία χρηματοοικονομικά, ασφαλιστικά, τραπεζικά, διοίκηση επιχειρήσεων, marketing και πωλήσεις, real estate. Διαθέτει πολύπλευρη και πολυετή συμβουλευτική εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα του χρηματοοικονομικού κλάδου, σε θέματα στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, χρηματοδότησης και διαχείρισης επενδυτικών σχεδίων, υποβολής παρακολούθησης και υποστήριξης υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων, χρηματοοικονομικής ανάλυσης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Από το 2018 υπηρετεί τον θεσμό του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ως εκλεγμένο μέλος του ΔΣ και ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής από την θέση του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

 

 

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness