Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει το My Number One για τους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Παρουσία της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο (19.30), με υπερήφανο χορηγό τη ΔΕΗ.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει η μοναδική Έλενα Παπαρίζου live τη μεγάλη της επιτυχία My Number One η οποία θα είναι αφιερωμένη στους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2004.

Επίσης θα υπάρχει μία ακόμα μεγάλη μουσική έκπληξη που θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα τιμήσει στη γιορτή της Πέμπτης:

    - Τους Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες στην Αθήνα το 2004
    - Τους Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες στο Παρίσι το 2024
    - Τους Legends 2004 που κατέκτησαν το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας το 2004
    - Τους εθελοντές και τους συντελεστές της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004

Η  Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος και χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι θα αποθεώσουν τους αθλητές που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας. Παράλληλα θα ζήσουν όλοι ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και το φαντασμαγορικό laser show «Cosmos” από τον Victor Berkan.

Ως υπερήφανος χορηγός, η ΔΕΗ στηρίζει την εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», τιμώντας την συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004». Η ΔΕΗ, η νούμερο ένα εταιρεία καθαρής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστηρίζει ενεργά τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές του, φροντίζοντας για ένα μέλλον καλύτερο για όλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με εγγραφή στο https://www.ticketservices.gr/event/athina-20-xronia-meta/

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness