Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣ Λαμία - Πανσερραϊκός 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολύ σημαντική αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανσερραϊκό που διεξάγεται στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" και ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη που είναι και το ζητούμενο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΠΑΣ Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ρινγκ, Ενρίκεζ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος, Περούτσι, Χαντάκιας, Χατζηστραβός, Τομάς, Μπετανκόρ

 

Η εξέλιξη του αγώνα: 

 

1' Έναρξη του α' ημιχρόνου

9' Πρώτες διαμαρτυρίες από πλευράς Λαμίας η οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανσερραϊκού αλλά το γκολ δε μέτρησε για επιθετικό φάουλ που υπέδειξε ο κ. Τσέτσιλας με τους "κυανόλευκους" να διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχει φάουλ.

13' Ο Μπετανκόρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς, αλλά το γκολ του Πανσερραϊκού δε μέτρησε μιας και ο σκόρερ υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ.

23' Κόκκινη κάρτα για τη Λαμία. Ο διαιτητής Τσέτσιλας, έδωσε φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού σε μονομαχία του Βλαχομήτρου με τον Χαντάκια. Αφού είδε τη φάση στο VAR, γύρισε και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον επιθετικό της Λαμίας. Πλέον η φθιωτική ομάδα, παίζει με παίκτη λιγότερο, στην προσπάθειά της να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

28' Καλή στιγμή για τη Λαμία, με τον Φουρτάδο να πιάνει μακρινό διαγώνιο σουτ και τον Γκουγκεσασβίλι να μπλοκάρει.

36' Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Δεληγιαννίδη. 

45' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων. 

45+2' Σουτ του Στάικου από μακριά για τον Πανσερραϊκό, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. 

45+4' Καλή στιγμή για τη Λαμία με τον Φουρτάδο να εκτελεί φάουλ και τον Ενρίκεζ να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

45+4' Λήξη του α' ημιχρόνου.

 

46' Έναρξη του β' ημιχρόνου

46' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Λιάσος πέρασε στη θέση του Στάικου. 

57' Κόκκινη κάρτα για τον Πανσερραϊκό. Ο Περούτσι αποβάλλεται για φάουλ στον Ενρίκεζ. 

60' Απευθείας φάουλ του Φουρτάδο για τη Λαμία, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

60' Διπλή αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Οι Καρασαλίδης και Ζέλεν πέρασαν στις θέσεις των Μπέργκστρομ και Χατζηστραβού.

62' Καλή στιγμή για τη Λαμία με τον Αντράντε να πιάνει το μακρινό σουτ και τη μπάλα να περνά λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Γκουγκεσασβίλι.

63' Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Ο Λιάσος έκλεψε από τον Νούνιες και μοίρασε για τον Φαρές που με ωραία σέντρα βρήκε τον Μπετανκόρ, ο οποίος με απλό άγγιγμα της μπάλας νίκησε τον Κόστιτς.

65' Τριπλή αλλαγή για τη Λαμία. Οι Δοϊρανλής, Γκουίντο και Μπίκοφ, πέρασαν στις θέσεις των Γιαννούτσου, Μέκιτς και Ενρίκεζ.

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ!!! Ο Γκουίντο δεν μπόρεσε να εκτελέσει, αλλά το έπραξε ο Ρινγκ, του οποίου το σουτ κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

75' Σουτ του Νούνιες για τη Λαμία, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. 

75' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Ντέλετιτς πέρασε στη θέση του Τομάς.

81' Καλό σουτ του Μπετανκόρ από μακριά με τον Κόστιτς να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά. 

84' Διπλή αλλαγή για τη Λαμία. Οι Σαραμαντάς και Σιμόνι πέρασαν στις θέσεις των Νούνιες και Ραντόνια.

90' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+5' Ο Φουρτάδο έκανε την ενέργεια από τα δεξιά μπαίνοντας στην περιοχή του Πανσερραϊκού γύρισε τη μπάλα αλλά ο Γκουγκεσασβίλι μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.

90+5' Λήξη της αναμέτρησης.