Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χωρίς Ουίλιαμ-Γκος και Γιούρτσεβεν το ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε ν' αφήσει εκτός 12άδας από το αποψινό (20:15) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ως έβδομο ξένο, τον Νάϊτζελ Ουίλιαμ Γκος, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε ούτε με την Μπάγερν Μονάχου, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.   

Παράλληλα, εκτός δράσης για τον Ολυμπιακός, παραμένουν τόσο ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων», όσο και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο δεύτερο μισό της σεζόν. 

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να «κόψει» από το αποψινό ντέρμπι, τον συμπατριώτη του, Ομέρ Γιούρτσεβεν. Εκτός αποστολής είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος αντικαταστάθηκε εχθές (26/10) από τον Τσεντί Οσμάν για τους αγώνες στην Ελλάδα, όπως και ο Δημήτρης Μωραΐτης.  

Κατά συνέπεια, οι έξι ξένοι που θα συμπεριληφθούν στην 12αδα του Παναθηναϊκού, είναι οι  Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν, Τσεντί Οσμάν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ.
  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

    

 

Απόψεις

Γράφει ηΑρχοντούλα Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη Ήταν τότε που τη συμμαχία Ρώμης - Βερολίνου ονόμασαν Δυνάμεις του Άξονα.Ήταν η εποχή που οι Γερμανοί με τους Ιταλούς είχαν...
randomness