Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

ΠΙΣ: 45 γιατροί παραιτήθηκαν σε ένα μήνα από το ΕΣΥ εξαιτίας νόμου του Α. Γεωργιάδη

Σωρηδόν παραιτούνται από το ΕΣΥ νέοι γιατροί, καθώς με πρόσφατο νόμο του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν έχουν προοπτικές εξέλιξης, σύμφωνα με τον ΠΙΣ.

Την εκ νέου αλλαγή του πρόσφατου νόμου για την παράταση του εργασιακού βίου των γιατρών του ΕΣΥ, ζητά από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).

Σύμφωνα με τον ΠΙΣ, οι γιατροί, στην πλειοψηφία τους Επιμελητές Α’ και Β’, παραιτούνται από το ΕΣΥ, εξαιτίας πρόσφατου νόμου που τους στερεί την ευκαιρία ανέλιξης στην βαθμίδα του Διευθυντή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΙΣ, μόνο μέσα στον Μάρτιο παραιτήθηκαν 45 γιατροί. Κάτι που σημαίνει ότι δημιουργούνται νέα κενά στο ΕΣΥ που θα επιβαρύνουν γιατρούς και ασθενείς.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness