Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Capital control: Προς αύξηση του εβδομαδιαίου ορίου ανάληψης

Περαιτέρω χαλάρωση των όρων των capital control και συγκεκριμένα αύξηση του ορίου ανάληψης χρημάτων από τις τράπεζες προαναγγέλλεται με δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, την Παρασκευή.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες, επισημαίνει ότι η σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών είναι έτοιμη και πρόκειται να τεθεί σε ισχύ από μέρα σε μέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τράπεζες έχουν ζητήσει το όριο ανάληψης να αυξηθεί από τα 420 στα 500 ευρώ.

Παράλληλα, διαφοροποιείται και το χρονικό πλαίσιο ανάληψης, το οποίο πλέον θα είναι προσωποποιημένο.

Δηλαδή, το εβδομαδιαίο όριο δεν θα είναι για όλους το βράδυ της Παρασκευής, αλλά θα είναι επτά ημέρες μετά από την τελευταία ανάληψη του κάθε πολίτη.

 

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness