Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ο ''Μυστικός Δείπνος '' του Αγιου Τρύφωνα στη Λαμία --Ηταν παρών και ο Μπακογιάννης !

Με θρησκευτική ευλάβεια ,αν και με λιγότερους απο κάθε αλλη χρονιά επίσημους προσκεκλημένους , τηρήθηκε και φέτος το εθιμο απο τους Αμπελουργούς της Λαμίας παραμονή της γιορτής του προστάτη τους Αγίου Τρύφωνα . Οσοι είχαν την τιμή να παραβρεθούν στο ''Μυστικό δείπνο '' που γίνεται κάθε χρόνο στο υπόγειο του Ιερού Ναού ,είχαν την ευκαιρία να γευτούν ενα απολαυστικό γεύμα με μεζέδες από την περίφημη κουζίνα  των γυναικών του Συλλόγου ,απολαμβάνοντας και τα θαυμάσια κρασιά . Το γεύμα εγινε μεταξύ φίλων του Συλλόγου Αμπελουργών και όπως ήταν αναμενόμενο  ολοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα πλούσια εδέσματα .Φυσικά από την ομήγυρη δεν έλειψε και η πολιτική συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ενώ έγινε και κουβέντα για την έντονα επιθετική στάση της γειτονικής Τουρκίας του τελευταίου διαστήματος.

Στο ''μυστικό δείπνο '' παρόντες ηταν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης ,ο Αντιπεριφερειάρχης  Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης  Γράψας , ο πρώην γ.γ του υπουργείου Παιδείας Ντίνος Τσαμαδιάς  ,γιατροί δικηγόροι ,μηχανικοί , καθηγητές ,δάσκαλοι , οι εκδότες της τοπικής εφημερίδας ''Λαμιακός Τύπος '' , ελεύθεροι επαγγελματίες και τα μέλη του Συλλόγου Αμπελουργών που είναι και οι οικοδεσπότες αυτής της ετήσιας σύναξης .

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

➥ Eικόνες από τις όμορφες εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας για να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.
randomness