Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κώστας Μπακογιάννης : ''Είστε δειλοί και λίγοι , είμαστε πολλοί και εχουμε το δίκαιο με το μέρος μας ''

 Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας . Με τη φράση αυτή καταδίκασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης την τρομοκρατική  επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο . 

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Περιφερειάρχης Στερεάς τονίζει οτι η επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας  .   

  «Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´ όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´ όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δε ν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!»

 

 

    

 

randomness