Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Αστέρας... ο τρίτος

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η τρίτη ομάδα, μετά την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, που προκρίθηκε μαθηματικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη στα Τρίκαλα επί της ομώνυμης ομάδας με 1-0, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου. 

Οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει στην πρεμιέρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 και με απολογισμό 6 βαθμών σε δύο παιχνίδια, δεν απειλούνται από τους Θεσσαλούς (1β.), τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (1β.) και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (0β.). Το γκολ που έγραψε την ιστορία του αγώνα σημείωσε ο Μαρκ Φερνάντες στο 33ο λεπτό, από γύρισμα του Τσιλιανίδη.
Οι συνθέσεις: 
ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόσταντις): Ταΐρης, Γκουγκούδης, Πάνος, Γκότοβος, Νιάρος, Μακρίδης (76΄ Σταματάκος), Τσιάρας, Γκατσολάρι (46΄ Ματιανί), Ηλιάδης (60΄ Καπός), Συμελίδης, Γιουκάρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Μαρτίνες, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Μπελόκ, Φερνάντες (60΄ Τόνσο), Ρόλε (71΄ Μπαστιάνος
), Τσιλιανίδης (84΄ Καλτσάς), Δουβίκας.
 

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

➥ Eικόνες από τις όμορφες εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας για να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness