Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χειροπέδες σε δύο άτομα στη Λαμία για εμπορία ανθρώπων και βιασμό ανήλικης

 

 

 Στη σύλληψη δύο ατόμων  που  κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων, κατά συναυτουργία, σε βάρος ανήλικης , προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας . Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 16χρονος και μία 31χρονη στη Λαμία , ενω αναζητούνται για να συλληφθούν αλλα τέσσερα  άτομα, με τις ιδιες κατηγορίες  σε βάρος τους . 

 

Όπως προέκυψε απο την αστυνομική ερευνα πέντε εκ των δραστών, πριν από περίπου μία εβδομάδα, ενέχονται στην αρπαγή 14χρονης ημεδαπής, με τη χρήση βίας, από περιοχή της Αττικής

 

Οι δράστες μετέφεραν με αυτοκίνητο την ανήλικη στη Λαμία, όπου την κρατούσαν χωρίς την θέλησή της σε μια  παράγκα  και την εξανάγκαζαν σε επαιτεία εισπράττοντας τα χρήματα που συγκέντρωνε

 

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ένας εκ των συλληφθέντων (επίσης ανήλικος) την εξανάγκασε 3 φορές σε συνουσία μαζί του, χωρίς την θέλησή της. 

 

 Από την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε ο χώρος όπου κρατούταν η 14χρονη και κατά τη διενέργεια οργανωμένης επιχείρησης με την συμμετοχή και αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθησαν οι δύο εκ των δραστών, ενώ προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των υπολοίπων τριών (15χρονος, 40χρονος και 24χρονη), οι οποίοι , σύμφωνα με την αστυνομία , από κοινού ενέχονται στην αρπαγή της.

 

Επίσης διακριβώθηκαν και τα στοιχεία ταυτότητας της 21χρονης, η οποία είχε αναλάβει τον ρόλο της επιτήρησης της 14χρονης όταν εκείνη επαιτούσε, με σκοπό να αποτρέπει την διαφυγή της.

 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας. Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική της εξέταση.

 

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν  στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων