Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Μια νεκρή μετά από σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ΙΧ στα Διαβατά

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας με επιβατικό αυτοκίνητο, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" και μετά στο "Παπανικολάου", όπου θα γίνει νεκροτομή.
Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο "Παπανικολάου". Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη στις 14.00, όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness