Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με ακαταλαβίστικα μέτρα και αποφάσεις όχι μόνο δεν πείθονται οι ανεμβολίαστοι αλλά θα εξεγερθούν και οι εμβολιασμένοι !!

Δύο εκατομμύρια Έλληνες δεν σηκώνουν κουβέντα για τον εμβολιασμό. Αυτό δείχνει η τελευταία μέτρηση για τον αριθμό των ανεμβολίαστων στη χώρα μας. Συνεπώς η νέα προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν δεν πρόκειται να έχει το αποτέλεσμα που προσδοκά η κυβέρνηση. Η ενημέρωση για τον εμβολιασμό χάθηκε πολύ νωρίτερα και κυρίως χάθηκε το καλοκαίρι όταν δόθηκε το σύνθημα ότι ξεμπερδέψαμε.

Τώρα δύο εκατομμύρια Έλληνες ανεμβολίαστοι είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι καθόλου εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Η κυβέρνηση αποφάσισε να τους χτυπήσει εκεί που πονάνε περισσότερο. Δηλαδή στην τσέπη τους. Δύο η και τρία τεστ την εβδομάδα για να αποδεικνύεις ότι είσαι καλά και δεν έχεις νοσήσει, είναι λογαριασμός. Σκεφτείτε μόνο ότι μια έξοδος για καφέ στον ανεμβολίαστο θα στοιχίζει ένα 10 ευρώ μόνο για να κάνει το τεστ και να μπορεί να τον δεχτεί ο καταστηματάρχης. Αν αντέχει η τσέπη του κανένα πρόβλημα.

Tο θέμα ομως δεν είναι τι θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας, αλλά που στοχεύουν τα μέτρα της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα. Το βασικό μας όπλο σε αυτή τη φάση της πανδημίας είναι το εμβόλιο» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα μετά και το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφηκε στη χώρα μας, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει την Τρίτη 6.700 νέες μολύνσεις.