Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας


Με αίσθημα σεβασμού προς τον θεσμό που καλείται να υπηρετήσει και με πλήρη επίγνωση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Φωκίδα, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, Πέγκυ Αραβαντινού-Τζε, αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα με διάθεση προσφοράς και συνεργασίας. 
Όπως σημειώνει σε δήλωσή της, η κα Αραβαντινού, η ανάληψη των νέων της καθηκόντων σαν Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας, αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη και δεσμεύεται πως «… θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και να συμβάλω ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη, την πρόοδο και τη βελτίωση της καθημερινότητας της περιοχής μας». 
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη του, καθώς και τους πολίτες για τη διαρκή στήριξή τους ενώ υπογραμμίζει πως «τα μεγάλα ζητήματα της Φωκίδας και οι μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από διαχωριστικές γραμμές. Απαιτούν συνθέσεις, συνεννόηση, κοινή προσπάθεια, ενότητα δυνάμεων και κοινό βηματισμό».

Ηλίας Σανίδας: «Με συνεργασία και
 πολλή δουλειά συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία» 
Ως μεγάλη τιμή και σημαντική ευθύνη, χαρακτηρίζει ο Ηλίας Σανίδας, το γεγονός ότι συνεχίζει τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, για την απόφασή του αυτή, να προχωρήσει στην ανανέωση της θητείας του.
Παράλληλα, στο ευχαριστήριο μήνυμά του, υπογραμμίζει πως: «Η εμπιστοσύνη αυτή, δεν αποτελεί για μένα μόνο μια μεγάλη τιμή. Είναι μια ισχυρή δέσμευση να συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μας με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, ειλικρίνεια, σκληρή δουλειά και σεβασμό απέναντι σε κάθε πολίτη».
Παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους κατοίκους της Φθιώτιδας για τη διαρκή στήριξη, την εμπιστοσύνη και την εποικοδομητική κριτική τους, στοιχεία που, όπως αναφέρει, αποτελούν πολύτιμη πηγή δύναμης και κίνητρο για συνεχή βελτίωση ενώ συνεχίζει λέγοντας: Γνωρίζω ότι έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε. Και σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να βρίσκομαι εκεί όπου υπάρχουν ανάγκες, προβλήματα αλλά και προοπτικές. Δίπλα σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας, δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας. Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, πιστεύοντας στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, με συνεργασία και πολλή δουλειά, συνεχίζουμε την κοινή μας προσπάθεια».  Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία, στο έργο των νέων Αντιπεριφερειαρχών.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων