To 3o Γενικό Λύκειο Λαμίας στο Μαθητικό Συνέδριο Δελφών “Φέρε στην Πυθία τον δικό σου χρησμό” Το 3ο Γενικό Λύκειο είχε την τιμή να συμμετάσχει στο Μαθητικό Συνέδριο Δελφών με θέμα: “Φέρε στην Πυθία τον δικό σου χρησμό” με την παρουσίαση θεατρικού δρώμενο
Το 3ο Γενικό Λύκειο είχε την τιμή να συμμετάσχει στο Μαθητικό Συνέδριο Δελφών με θέμα: “Φέρε στην Πυθία τον δικό σου χρησμό” με την παρουσίαση θεατρικού δρώμενου από ομάδα μαθητών και μαθητριών του σχολείου στους Δελφούς.
Η θεατρική ομάδα, με δημιουργικότητα, ευαισθησία και ομαδικό πνεύμα, προετοίμασε μια πρωτότυπη παρουσίαση με τίτλο: ΄΄Γνώθι Σαυτόν΄΄ που ανέδειξε τη δύναμη της τέχνης, της συνεργασίας και της νεανικής έκφρασης. Μέσα από το δρώμενο, οι μαθητές μας μετέφεραν μηνύματα προβληματισμού, αισιοδοξίας και ενεργού συμμετοχής στη σύγχρονη κοινωνία.
Η συμμετοχή στο Μαθητικό Συνέδριο Δελφών απετέλεσε μια σημαντική εμπειρία για τους νέους μας, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες με άλλα σχολεία της Ελλάδας, να καλλιεργήσουν δεξιότητες επικοινωνίας και να εκπροσωπήσουν επάξια το σχολείο μας σε έναν θεσμό υψηλού κύρους.
Την προσπάθεια των μαθητών στήριξαν οι εκπαιδευτικοί κ. Μάκκα Λαμπρινή Φιλοθέη και Κανελλοπούλου Κωνσταντίνα.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

