Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας Intercity 57 στο Λιανοκλάδι

Εγκλωβισμένοι στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λιανοκλαδίου παρέμειναν για πολλές ωρες επιβάτες της αμαξοστοιχίας Intercity 57 που κινούνταν με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.Λόγω της κατάστασης του σιδηροδρομικού δικτύου από την κακοκαιρία αλλά και εξαιτίας του ατυχήματος που είχε σημειωθεί στη Δαύλεια , λίγο πριν τη Λιβαδειά το τρένο ακινητοποιήθηκε  στο Λιανοκλάδι και η μηχανή του αποκολλήθηκε για να μεταφέρει το τρένο που είχε συγκρουστεί στη Λιβαδειά. Η ζημιά στο τένο στη Λιβαδειά αποκαταστάθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολογιό της με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη . Ωστόσο η μηχανή απο το τρένο στο Λιανοκλάδι εφτασε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λαμίας τις πρώτες πρωινές ωρες . Λίγο αργότερα και ενωοι επιβάτες περίμεναν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Αθήνα , οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαπίστωσαν πως το  Intercity δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του προς Αθήνα , με αποτέλεσμα  τότε να ενεργοποιηθεί  ο μηχανισμός για τη μεταφορά των 100 περίπου επιβατών με λεωφορεία στον προορισμό τους, με 9  απο αυτούς να αντιδρούν σε αυτή τη λύση και να ζητούν τη μετακίνησή τους, όπως είχε προγραμματιστεί . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 4 τα ξημερώματα  τα λεωφορεία αναχώρησαν και αφίχθησαν στην Αθήνα στις 9 το πρωί, ενώ οι επιβάτες που έμειναν πίσω παραμένουν στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου περιμένοντας την αποκατάσταση της συγκοινωνίας, έτσι ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στο Σιδηροδρομικό Σταθμό μετέβη σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Δημοσίας Υγείας Παναγιώτης Στασινός με το ''Βοήθεια στο Σπίτι '',παρέχοντας στους ανθρώπους νερό και τρόφιμα . Αγανακτισμένοι οι ιδιοι καταγγέλλουν τους υπεύθυνους της εταιρείας δηλώνοντας  οτι θα κινηθούν δικαστικά διεκδικώντας με αγωγές αποζημιώσεις για την απίστευτη ταλαιπωρία που εζησαν .

    

 

randomness