Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Από το Δήμο Λοκρών και την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Συναυλία αφιέρωμα στη Μικρά Ασία με την Αφεντούλα Ραζέλη στην Αταλάντη


Ο Δήμος Λοκρών και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 συναυλία «Στις Γειτονιές της Σμύρνης» στην πλατεία της Αταλάντης με την κ. Αφεντούλα Ραζέλη και την ορχήστρα της.
Φωνή γνήσια λαϊκή με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, με ένα πρόγραμμα εξωστρεφές που στοχεύει  κατ’ ευθείαν στην καρδιά. Με ρεπερτόριο που συγκινεί με το αίσθημα και την αλήθεια του,  μας ταξιδεύει σε χρόνους και γειτονιές της Σμύρνης. Τότε που τα γλέντια ένωναν τους ανθρώπους και ήταν συχνά και απλά.
Τραγούδια που ξεσηκώνουν και μιλούν τις καρδιές μας σ’ έναν πολιτισμό που σμιλεύτηκε μέσα από διαφορετικές κουλτούρες. Τραγούδια που αγαπήθηκαν από τους παλιούς και τους νεότερους, τραγούδια που μας φτιάχνουν το κέφι και συνάμα ξετυλίγουν το κουβάρι της σμυρναίικης παράδοσης  με τρόπο ξεχωριστό.
Η κ. Έλενα Κυριάκου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, θα αφηγηθεί τα κείμενα, ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ μιας εποχής που σημάδεψε την νεότερη Ελλάδα, με στιγμές της καθημερινότητας των ανθρώπων της Σμύρνης.
Στη σκηνή μαζί τους ο κ.Δημήτρης Κρανίδας στο ούτι, ο κ. Νίκος Μουργελάς στο κανονάκι, ο κ. Μιχάλης Δανιάς στο βιολί και ο κ. Αργύρης Νικολάου στην κιθάρα.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συναυλία.

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness