Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απωλεια για το Γοργοποταμο ο θάνατος του Βαγγέλη Τεμπέλη--Στερνό αντίο απο συγγενείς και φίλους

 

 
 

Φτωχότερη είναι πλέον  η επιχειρηματική οικογένεια στη Λαμία και τη Φθιώτιδα καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο Βαγγέλης Τεμπέλης.

Μέλος της μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης με έδρα το Γοργοπόταμο, δημιούργησε μαζί με τον πατέρα του και τα αδέλφια του μια δυναμική επιχείρηση στο χώρο της εστίασης , γνωστή σε ολόκληρο το  πανελλήνιο και με πολλές διακρίσεις .

Μεγάλη ήταν η προσφορά του Βαγγέλη Τεμπέλη και στο χώρο του αθλητισμού καθώς διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας του Γοργοποτάμου για πολλά χρόνια, ενώ συμμετείχε και στα πολιτιστικά δρώμενα της Τοπικής Κοινότητας από τη θέση του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου. 

 

 

 

 

 

 

Η κηδεία του Βαγγέλη Τεμπέλη εγινε σήμερα στον Ιερο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Γοργοπόταμο .Μέσα σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον Βαγγέλη Τεμπέλη με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών να χοροστατεί στη νεκρώσιμη ακολουθία .

 

 

 

 

Τον φίλο Βαγγέλη Τεμπέλη συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας , ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς , ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας , ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος και παρα πολλοί φίλοι του εκλιπόντος . Η Διεύθυνση του ''ΛΤ '' εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Τεμπέλη . Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν εναν πολύ καλό φίλο της εφημερίδας . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε .

    

randomness