Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απολογισμό πεπραγμένων και τα σχέδια για το μέλλον παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης

Tον απολογισμό πεπραγμένων της τριετίας και τα σχέδια για το μέλλον παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης . Ο κ. Κυρίτσης κάνοντας τον απολογισμό πεπραγμένων  του Επιμελητηρίου , αναφέρθηκε αναλυτικά σε ολες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της σημερινής διοίκησης , σημειώνοντας χαρακτηριστικά οτι ''καταφέραμε να κάνουμε πράξη τους στόχους που είχαμε θέσει απο την αρχή για ενα ανεξάρτητο και παρεμβατικό Επιμελητήριο''.Με το βλέμμα στο μέλλον επανασχεδιάσαμε την εταιρική μας ταυτότητα , δημιουργώντας το αίσθημα της συνέπειας και της εμπιστοσύνης με εύληπτο και κατανοητό σχεδιασμό μέσα απο ενα απλό και σύγχρονο brand , τόνισε ο κ. Κυρίτσης .

Παράλληλα στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε  βίντεο με τα πεπραγμένα της τριετίας, για την πληροφόρηση των επιχειρήσεων – μελών καθώς και  βίντεο με τις δράσεις υου Επιμελητηρίου για την προώθηση και υποστήριξη των τοπικών μας επιχειρήσεων.  

 

 

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του εργου του Επιμελητηρίου ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε και σε τέσσερις αξονες και προτεραιότητες με στόχο να υλοποιηθούν στο αμεσο μέλλον . Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κυρίτση πρώτη προτεραιότητα είναι η αξιοποίηση της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας . ΄΄Το μεγάλο μας στοίχημα ΄΄ είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης . Δεύτερη προτεραιότητα ο επενδυτικόε χάρτης της Φθιώτιδας που θα αναδεικνύει τις επενδυτικές ευκαιρίες της περιοχής , τρίτη προτεραιότητα ο  μετασχηματισμός του Γενικού Εμπορικού Μητρώου σε αναπτυξιακό εργαλείο , και τέταρτη προτεραιότητα το εμπορευματικό |διαετακομιστικό κέντρο . ''Επιθυμούμε να επαναφέρουμε σε διαβούλευση , υπάρχουσα μελέτη των Επιμελητηρίων για τη δημιουργία εμπορευματικού κέντρου στη Φθιώτιδα . Η Λαμία ως διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας λόγω της κομβικής της θέσης εμφανίζει ιδιαίτερη δυναμική '' υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας .

Ολο αυτό το διάστημα πορευθήκαμε με ειλικρίνεια , διαφάνεια και τιμιότητα χωρίς εντάσεις , πολώσεις και αποκλεισμούς . Ετσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον , σημείωσε ο κ. Κυρίτσης . Μέσα απο τη συνεργασία ολων διεκδικούμε περισσότερα για την επιχειρηματική κοιμνότητσ . Βάζουμε τον πήχυ ψηλά , κινούμαστε μεθοδικά χωρίς επικοινωνικακές  κορώνες και επιδιώκουμε απτό και συγκρίσιμο αποτέλεσμα . Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε , η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε , μας βρίσκει ολους ενωμένους και δυνατούς . Οπως τα καταφέραμε στο παρελθόν , ετσι και σήμερα ολοι μαζί θα δώσουμε τον καλυτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε και αυτή τη στενωπό , ωστε να μην μείνει κανείς πίσω . Προχωράμε μπροστά , εχουμε ξεκάθαρη φωνή και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά .

    

randomness