Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δεν μας ξέχασαν;

@ Μέσω του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων «Κωνσταντίνος Δοξιάδης» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξελίσσεται ο χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός για πάνω από το 70% όλης της χώρας.

Το πρόγραμμα αφορά και τους Δήμους της Φθιώτιδας και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο δεύτερος από τους συνολικά τέσσερις κύκλους του προγράμματος περιλαμβάνει και την προκήρυξη των πρώτων 15 Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων στους έξι Δήμους της Φθιώτιδας (Λοκρών, Μακρακώμης, Δομοκού, Στυλίδας, Αμφίκλειας-Ελάτειας και Καμένων Βούρλων).

Απουσιάζει το πολεοδομικό του Δήμου Λαμιέων και αυτό μας κίνησε την περιέργεια να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει γιατί αν δεν μας απατά η μνήμη το Πολεοδομικό της Λαμίας ήταν από τα πρώτα που ξεκίνησαν επί Δημαρχίας Γιώργου Κοτρωνιά.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι είναι 4 οι κύκλοι και έχουν βγει οι δύο πρώτοι με τυχαία σειρά, την οποία αποφασίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος. Δεν πρέπει επομένως να ανησυχούμε γιατί σε έναν από τους επόμενους θα είναι και η Λαμία.

 

 

    

 

randomness