Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος : ''Ο Αγιος Λουκάς….γίνεται πάλι το «στολίδι» της πόλης μας''

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες ανακαίνισης  στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά με το νέο επιχειρηματία που μίσθωσε το χώρο να τρέχει να προλάβει την καλοκαιρινή περίοδο . Ο  εμβληματικός χώρος του Αγίου Λουκά , αν ολα εξελιχθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας που θα εκμεταλεύεται το δημοτικό ακίνητο  τα επόμενα χρόνια , το Τουριστικό Περίπτερο , αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις αρχές του Ιουλίου , προσφέροντας τη δυνατότητα στους δημότες  να το επισκεφθούν . 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη βάζει τέλος σε μια μακρά περίοδο εγκατάλειψης και απαξίωσης ενός ξεχωριστού χώρου όπως αυτόν του Αγίου Λουκά.

''Ο Αγιος Λουκάς….γίνεται πάλι το «στολίδι» της πόλης μας'' δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε το Τουριστικό Περίπτερο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον νέο μισθωτή .  

 
Επιβεβαιώνοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ''Λαμιακού Τύπου '' (Σάββατο 29 Μαίου 2021 ) , ο Δήμαρχος αναφέρει οτι το Τουριστικό Περίπτερο αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις αρχές του Ιουλίου.
 
''Οι εργασίες ανακαίνισης στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά από το νέο μισθωτή, εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και βαίνουν στο τέλος τους. 
Ο περιβάλλοντας χώρος, η παιδική χαρά, τα παρτέρια, τα γεφυράκια και τα μονοπάτια ανακατασκευάζονται και ευπρεπίζονται από τα συνεργεία του Δήμου μας. Παραδίδονται άμεσα σε χρήση.
Ο χώρος του Αγίου Λουκά, ως χώρος πρασίνου και αναψυχής, αποκτά και πάλι την αίγλη που του αξίζει.
Ας τον σεβαστούμε όλοι και ας τον προστατεύσουμε, προκειμένου να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να το χαίρονται καθημερινά οι δημότες μας.
Η ευαισθητοποίηση των δημοτών μας σε θέματα προστασίας των έργων που παραδίδονται, αλλά και ο σεβασμός και η διατήρηση τους σε άριστη κατάσταση, αποτελούν βασική προϋπόθεση για μια σύγχρονη πόλη.
Τη πόλη που, όλοι μαζί, χτίζουμε βήμα-βήμα''.
Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων