Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμος Λοκρών: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Τους νέους Αντιδημάρχους για τον επόμενο χρόνο ανακοίνωσε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές. Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου νέοι Αντιδήμαρχοι ορίζονται ο Χρήστος Καλλής, η Ελενα Κυριάκου, ο Ανδρέας Λουκάς, ο Μιχάλης Παπανικολάου και η Μαρία Τζανακάκη.
Σε δήλωσή του για τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές αναφέρει:
“Με την ευκαιρία συμπλήρωσης του μισού της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής και έχοντας κερδίσει πολλές μάχες στην καθημερινότητα του δημότη συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα αξιοποιώντας ακόμη περισσότερα μέλη της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας.
Ευχαριστώ ολόψυχα για την εξαιρετική συνεργασία και τη συνεισφορά τους Αντιδημάρχους που εργάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας και ειδικότερα το Νίκο Ανεστάκο, τον Παναγιώτη Καπουκίνη, τον Κώστα Ντέλιο και το Νίκο Σωτήρχου.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στη θητεία των νέων Αντιδημάρχων Χρήστου Καλλή, Έλενας Κυριάκου, Ανδρέα Λουκά, Μιχάλη Παπανικολάου και Μαρίας Τζανακάκη. Είμαι σίγουρος πως από κοινού θα έχουμε καλή συνεργασία και παραγωγική περίοδο σε όφελος των δημοτών του Δήμου Λοκρών”.

 

 

 

    

randomness