Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το Διοικητήριο Θεσσαλιώτιδας επισκέφθηκε ο Ποδηλάτης Παναγιώτης Μπαλολάκης που διασχίζει ολη την Ελλάδα

Το Διοικητήριο Θεσσαλιώτιδας επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ο ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης που ξεκίνησε στις 4 Μαΐου 2021 από Παλιό Λιμάνι Χανίων για τη διαδρομή με τίτλο "Ποδηλατώντας την Ελλάδα”. Ο Αντιδήμαρχος Δομοκού Νίκος Καλημέρης τον υποδέχθηκε έξω από το Διοικητήριο, τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.
Ο κ. Μπαλολάκης, φιλοδοξεί να διανύσει περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη σε διάστημα 180 ημερών.
Οι σταθμοί του θα αποτελέσουν όλες οι πρωτεύουσες και οι σπουδαιότερες ιστορικές και τουριστικές τοποθεσίες της Ελλάδας, από την Καλαμάτα έως την Ορεστιάδα και από τη Λευκάδα έως την Κάρυστο.
Oπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Δομοκού που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον εμπειρο ποδηλάτη ''αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα αξιοποιώντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, ένα μικρό φωτοβολταϊκό για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας/καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης''.
 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness