Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δραματική έκκληση Περιφερειακών συμβούλων προς το Υπ. Υγείας: «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ»

Δραματική έκκληση από περιφερειακούς συμβούλους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την διόγκωση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Λαμίας. Ζητούν την άμεση παρέμβαση του υπουργείου
Υγείας για να ενισχυθούν οι κλινικές με εξειδικευμένους γιατρούς και να αποφευχθεί η περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης με τη δημόσια υγεία στο νομό Φθιώτιδας.

Το θέμα έθεσε επιτακτικά στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσος Χρονάς με την παρεμβασή του να συμφωνούν όλες οι παρατάξεις υπογραμμίζοντας την ανάγκη ανάληψης πολιτικών πρωτοβουλιών προκειμένου να σταματήσει η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Την ερχόμενη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας θα τεθούν σε προ ημερησίας συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αν και η άποψη του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Χρονά είναι ότι στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα η κατάσταση δεν αναστρέφεται με συζητήσεις αλλά με τη λήψη άμεσων μέτρων για να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

 

    

 

randomness