Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εφυγε απο τη ζωή ο πρόεδρος της Κοινότητας Καινουρίου Παναγιώτης Θώμος

 

Στο πένθος βυθίστηκε ο Δήμος Καμένων Βούρλων στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Καινουρίου  Παναγιώτη Θώμου.

Ο Παναγιώτης Θώμος γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1968 στη Λαμία, μεγάλωσε και έζησε στο Καινούργιο, που τόσο αγάπησε. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Κοινότητας και φρόντιζε πάντα να δίνει λύσεις στα προβλήματα των συγχωριανών του.

Υπήρξε ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, εργατικός και πάνω απ’ όλα εξαίρετος οικογενειάρχης. Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2022.

Το προσωπικό του Δήμου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα δύο του παιδιά, Ανθή και Κωνσταντίνο, και στη σύζυγό του, Ειρήνη!

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ο Παναγιώτης Θώμος πορεύθηκε στη ζωή του με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Φίλε και συμμαθητή Παναγιώτη καλή αντάμωση! Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου! Καλό Παράδεισο να έχεις!»

 Ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ηλίας Κυρμανίδης αποχαιρετά τον συμμαθητή του με ενα συγκινητικό μήνυμα ''Από το ίδιο θρανίο στο γυμνάσιο και μέχρι για πάντα (!!!) θα είσαι για μένα όλα αυτά που συναποτελούν, περιγράφουν και στοιχειοθετούν τον πλούτο να μπορείς να νιώθεις και λες «ο καλός μου φίλος».«Θέλω να νικήσω κι αυτή τη μάχη, για να απολαύσω κι άλλο τα παιδιά μου» μου είχες πει… Έχεις νικήσει Πάνο μου!! Διότι έχεις τέτοια παιδιά και τέτοια σύντροφο, που θα σου δίνουν ευκαιρίες να τους απολαμβάνεις κι από ψηλά!Δεν θα σου πω «Καλό ταξίδι» Τέτοια ευχή λέμε μόνο στους φευγάτους κι εσύ δεν θα φύγεις από κοντά μας ποτέ''.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.