Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κόβει κορδέλες ο Δήμαρχος - Ένα ακόμη νέο Αθλητικό Κέντρο εγκαινίασε ο Θύμιος Καραΐσκος στην Υπάτη

Λίγα μόλις 24ωρα από την παράδοση σε χρήση του νέου Αθλητικού Κέντρου στο Λυχνό Υπάτης, τη «σκυτάλη» πήρε το νέο, ολοκαίνουργιο Αθλητικό Κέντρο στη Δημοτική Ενότητα Υπάτης που εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε σε χρήση.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσαν οι τοπικοί Πατέρες της εκκλησίας μεταφέροντας τον θερμό χαιρετισμό του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο και τους πρώην Δημάρχους Νίκο Σταυρογιάννη  και Γιώργο Κοτρωνιά, έκοψαν την καθιερωμένη κορδέλα των εγκαινίων, παρουσία των αντιδημάρχων Παναγιώτη Φώσκολου, Δημήτρη Κυρίτση, Κώστα Ξεφλούδα και Κώστα Αναστασίου, της Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικής Παπανάγνου, μελών του Τοπικού Συμβουλίου και πολιτών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια όλων των φορέων και σε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία  ενός ακόμη ολοκαίνουργιου ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5, ενός ακόμα «αθλητικού πνεύμονα» στην Υπάτη,  δείχνοντας τη συνέχεια και τη συνέπεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού το συγκεκριμένο έργο είχε σχεδιαστεί από την περασμένη δημοτική περίοδο, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στη παρούσα δημοτική περίοδο, εξαίροντας και τη συμβολή της Προέδρου της Κοινότητας Βίκυς Παπανάγνου στην όλη προσπάθεια.

Το νέο Αθλητικό Κέντρο σηματοδότησε και την έναρξη νέων αθλητικών εκδηλώσεων με πρώτη εκδήλωση το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 ανδρών και γυναικών.   

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...