Επαναλειτουργεί η Ογκολογική Κλινική του Γ.Ν. Λαμίας
Ξανά σε λειτουργία τίθεται το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, έπειτα από την πρόσληψη του παθολόγου-ογκολόγου, επιμελητή Α', κ. Σεραφείμ Καλτσά, ενώ στο τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα μία πρόσληψη δεύτερο παθολόγο-ογκολόγο, επιμελητή Β', με στόχο την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών της ευπαθούς ομάδας των ογκολογικών πασχόντων στην ευρύτερη περιοχή.
Όμως, η ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού που τόσο πολύ έχει ανάγκη το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας δεν σταματά εδώ. Σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ψυχιάτρου Επιμελητή Β', κ. Απόστολου Γκλέτσου, με την παρουσία του οποίου δίνεται έμφαση στον υπολειτουργούντα τομέα της Ψυχικής Υγείας, συμβάλλοντας παράλληλα στην καλύτερη συνεργασία και με άλλους φορείς που έχουν σκοπό την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων.
Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Χατζημαργαρίτης σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος του 2018 αναμένεται να προσληφθούν άλλοι δύο μόνιμοι Ψυχίατροι Επιμελητές Β', ώστε να αναπτυχθεί πλήρως ο ευάλωτος τομέας της Ψυχικής Υγείας στη Φθιώτιδα.
Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που θα αυξήσει σημαντικά τη δυνατότητα ποιοτικής και έγκαιρης διάγνωσης.