Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε ρημάξει τα φωτοβολταϊκά

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα.
Η επιχείρηση εκπονήθηκε στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού, για την αντιμετώπιση του φαινομένου διάπραξης κλοπών σε φωτοβολταϊκά πάρκα περιοχών της Βοιωτίας.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς, του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας και Φθιώτιδας, καθώς και Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς, Θηβών, Άμφισσας – Δελφών, Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, επετεύχθη η εξάρθρωση τριών συμμοριών, τα μέλη των οποίων ενέχονται στη διάπραξη συνολικά δεκαοκτώ 18 κλοπών και πέντε 5 αποπειρών κλοπής σε φωτοβολταϊκά πάρκα και μίας κλοπής από εταιρεία, ευρύτερων περιοχών της Θήβας και της Λιβαδειάς.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο του Σαββάτου 23 - Κυριακής 24 Οκτωβρίου.