Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξιχνιάσθηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής από αυτοκίνητα στη Λαμία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δέκα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής από Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου σε περιοχή της Λαμίας.
Μετά από αξιοποίηση όλων των στοιχείων που προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα.
Ειδικότερα, ο δράστης παραβίασε τα οχήματα, προκαλώντας θραύση των τζαμιών των παραθύρων τους, ενώ από πέντε από αυτά, είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό τους διάφορα μικρό αντικείμενα, χρηματικά μικροποσά σε κέρματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα σφυρί, μία πρόσοψη από radio cd αυτοκινήτου και τα ενδύματα που φορούσε κατά τη διάρκεια της παράνομης δραστηριότητας του.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη
τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.