Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χαμός σε μπαρ στην Πάτρα: Πελάτες τα…έσπασαν όταν είδαν τον λογαριασμό

 παρέα των τριών ατόμων είναι γνωστή στα κυκλώματα της νυχτερινής ζωής της Πάτρας. Το βράδυ του Σαββάτου κάθισαν σε κατάστημα καφέ – bar στην Ηρώων Πολυτεχνείου προκειμένου να πιουν τα ποτά τους και να διασκεδάσουν. Ήταν εριστικοί από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων που είχαν με το προσωπικό για την παραγγελία!

Όμως αργότερα τα πράγματα εξελίχθηκαν σε επεισόδιο μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων! Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η ιδιοκτησία είχε κεράσει την παρέα των τριών κάποια ποτά και «σφηνάκια» όπως συνηθίζεται, ένας εκ των τριών ζήτησε λογαριασμό. Η υπάλληλος κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και του είπε πως συνολικά για τα 3 άτομα ήταν να πληρωθούν 27 ευρώ. Αυτό ήταν! Λες και ο λογαριασμός ήταν «τεράστιος», οι τρεις άρχισαν να φωνάζουν μπροστά σε όλους!

Σύμφωνα με το pelop.gr απαίτησαν να τους γίνει έκπτωση, προφανώς θα προτιμούσαν… να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ! Άρχισαν να πετούν ποτήρια στο έδαφος, στην κυριολεξία έγινε της κακομοίρας! Άνθρωποι του καταστήματος τους πλησίασαν και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν.

Παραμένει άγνωστο πάντως αν τελικά ο λογαριασμός πληρώθηκε ή αν ο ιδιοκτήτης προτίμησε να χάσει τα χρήματά του, από το να γίνει ζημιά στο μαγαζί! Και όλα αυτά… για τα 9 ευρώ που θα έπρεπε να πληρώσει ο καθένας!

Πηγή: Πελοπόννησος