Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στο "8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας"

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο “8o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα, με στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων μελισσοκομίας και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.

Ο κλάδος της μελισσοκομίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διατηρεί μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν αποτελώντας τα στοιχεία διαφοροποίησης στην εγχώρια, αλλά και διεθνή αγορά. 

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. 

Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ παρακαλώ επισκεφθείτε το σύνδεσμο:http://www.greekhoneyfestival.gr. 

Οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οικονομικά από την Περιφέρεια. 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων