Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καλπάζει ο κορωνοιός στη Λαμία --51 νέες μολύνσεις σήμερα

Καλπάζει ο κορωνοιός στη Λαμία . Οι νέες μολύνσεις πολλαπλασιάζονται και τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που γίνονται σε καθημερινή βάση σε καθημερινή βάση σε διάφορα σημεία της πόλης δείχνουν μεγάλη κινητικότητα του ιού στην κοινότητα , γεγονός που ανησυχεί εντονα τους υγειονομικούς και κάνει περισσότερο ανήσυχους τους πολίτες .

Στις δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα  Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  , στην κεντρική  είσοδο  στον χώρο των παλαιών ταμείων, προσήλθαν για rapid test 589  ατομα  και ανιχνεύτηκαν  51 θετικά !

Τα  περισσότερα αφορούν στενή επαφή με επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα και έχουν ήπια συμπτώματα .Τα 43 αφορούν πολίτες που δεν είχαν εμβολιαστεί και 8 αφορούν πολίτες πλήρως εμβολιασμένα .  Οι 26 μολύνσεις αφορούν μαθητές .

 

34 κρούσματα ανιχνεύθηκαν το Σάββατο 6 Νοεμβρίου . Στα Γαλανέικα(Δημοτικό πάρκινγκ)  εγιναν 341 δειγματοληψίες και βρέθηκαν 19 θετικά , τα 13 αφορούν στενή επαφή με επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα , 11 είναι ανεμβολίαστα και 8 εμβολιασμενα -3 είναι μαθητές .

 Στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων )  εγιναν 464 δειγματοληψίες και βρέθηκαν 15 θετικά , τα 9 αφορούν στενή επαφή με επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα , 12 είναι ανεμβολίαστα και 3 εμβολιασμενα , ενω 3 είναι μαθητές . 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness