Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κοινή Δήλωση Δημοτικών Συμβούλων των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δήμου Λαμιέων: "Η «περήφανη» Διοίκηση του Δήμου Λαμιέων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο"

Για απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλουν το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, με κοινή δήλωση τους 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας. 

Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι "σε συνεδριάσεις δύο συγκεκριμένων επιτροπών, κατ΄ εξακολούθηση, έξι (6) δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ενώ δεν είχαν καν προσκληθεί, δηλώθηκαν παρόντες χωρίς να είναι".

Επίσης, όπως καταγγέλουν "κάποιες φορές εμφανίζονται να ψηφίζουν θετικά στις εισηγήσεις του προέδρου της επιτροπής, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία".

Καταγγέλλουν αυτή την ανεκδιήγητη - όπως τη χαρακτηρίζουν - πρακτική, "η οποία προσβάλλει ευθέως τη δημοκρατική διαδικασία των συλλογικών οργάνων του Δήμου,  αλλά και που καταδεικνύει περίτρανα τη νοοτροπία διοίκησης και απαξίωσης των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων από το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Όπως σημειώνουν στην κοινή δήλωσή τους, "είναι πρωτόγνωρες αυτές οι μεθοδεύσεις για τα χρονικά του Δήμου Λαμιέων και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, την αλαζονεία και την αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου, που νομίζει ότι μπορεί μόνος του να αποφασίζει για όλα".

Οι δημοτικοί σύμβολυοι καλούν τον Δήμαρχο να "παραδεχθει την απρεπή συμπεριφορά, να ζητήσει συγνώμη και να προβεί σε όλες τις ενέργειες, έτσι ώστε από εδώ και στο εξής οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων να πραγματοποιούνται με νομιμότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

         Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Νίκος Σταυρογιάννης

Θωμάς Στάικος

Νίκος Πάπουτσας

Βίβιαν Αργύρη

Ζαχαρίας Χαλβαντζής

Γιώργος Ζήσιμος

Τσακμάκης Δημήτριος

Δημήτρης Χαιρόπουλος

Γιάννης Ρούλιας

Στέλιος Καραγιάννης

Κατερίνα Αλαφοδήμου

Δημήτρης Μαντζάνας

Θεόδωρος Αρναούτογλου

Χάρης Κοντογιάννης

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων