Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τούντορ: «Οποιος θέλει μπορεί να εγκαταλείψει τη βάρκα»


    Η Τότεναμ βουλιάζει στην κρίση. Η ομάδα του Λονδίνου, κάτοχος του Europa League, δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της ούτε με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της και αντιμετωπίζει, πλέον, το φάσμα του υποβιβασμού. Η αποβολή του Μίκι φαν ντε Φεν στο 38ο λεπτό μετέτρεψε το 1-0 υπέρ των «πετεινών» (34') σε 1-3, με την Κρίσταλ Πάλας να φεύγει νικήτρια από το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική της Premier League. 
    Μηδέν στα τρία ματς επί των ημερών του Κροάτη τεχνικού στο τιμόνι των «σπερς», με ισάριθμες ήττες, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους παίκτες του: 

    «Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τα πάντα. Ισως ακουστεί περίεργο, μετά από το παιχνίδι πιστεύω περισσότερο στην ομάδα συγκριτικά με όσο πίστευα σε εκείνη πριν από το ματς. Είδα κάτι. Χρειάζεται να διαλέξω τους κατάλληλους άνδρες επειδή η βάρκα πρέπει να πάει στην κατεύθυνση που επιθυμώ εγώ και όποιος είναι στη βάρκα μπορεί να μείνει, διαφορετικά όποιος θέλει μπορεί να εγκαταλείψει τη βάρκα.»

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ
 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness