Λαμία: Αναβλήθηκε η εκδήλωση τιμής για τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου λόγω καιρικών συνθηκών
Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδήλωση τιμής των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Φοιτητικών Συλλόγων της Λαμίας και της αντιδικτατορικής πάλης στην πλατεία Πάρκου της φθιωτικής πρωτεύουσας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
Η βροχή που έπεφτε κατά την ώρα που είχε καθοριστεί η συγκέντρωση (18:30) αλλά και το γεγονός ότι αναμενόταν ακόμα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, τις επόμενες ώρες, οδήγησε τους ιθύνοντες της συγκέντρωσης, να προβούν στην αναβολή της και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Κυριακή (17/11), ανήμερα της επετείου και πάλι στο ίδιο μέρος.
Πάντως ορισμένοι αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες με τη βροχή και το κρύο και βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Λαμίας, θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής για την ιστορική μέρα, ωστόσο ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή.