Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λιβανάτες : Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση

Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος Λιβανατών με θέμα τον Οδυσσέα Ανδρούτσο. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η  Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, ο Δήμος Λοκρών και η Κοινότητα Λιβανατών .
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών Τάσος Μαζιώτης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης κι ο Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Ηγουμένη Ειρήνη και ο γιατρός Δημήτρης Αγγελής.
 
 
 
 
Ακολούθησε παράσταση του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών με θέμα από το Κρυφό Σχολείο στην Τηλεκπαίδευση υπό το συντονισμό του Διευθυντή Δημήτρη Κονούκλα.
Η εκδήλωση έκλεισε με αποφώνηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ Συμεών.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών Μιχάλης Παπανικολάου.
 
 
 
 
 
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Κώστας Καραγιάννης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Μάιτα Γιαννοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ντέλιος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης Έλενα Κυριάκου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Τζανακάκη, ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σούλιας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, η Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης, ιερείς της περιοχής, εκπαιδευτικοί και πολλοί κάτοικοι.
Φωτογραφίες

    

 

randomness