Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων διεξάγονται για 2η χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Νέο Στάδιο Καμαρίτσας

O Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας  και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας), τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 για 2η συνεχή χρονιά, τους αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» στο Νέο Στάδιο της Καμαρίτσας και ώρα έναρξης στις 16:45. Οι αγώνες περιλαμβάνουν τα περισσότερα δρομικά αγωνίσματα καθώς επίσης και αγωνίσματα των αλμάτων και των ρίψεων. Θα συμμετέχουν αθλητές από συλλόγους πανελλαδικά, όλων των ηλικιακών κατηγοριών από Κ16 και άνω.

  Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Νίκης Μπακογιάννη.

 

Στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος, περίπου στις 21:30,  θα γίνουν βραβεύσεις Πανελληνιονικών Αθλητών Στίβου 2021 και Επίλεκτων Αθλητών Κ16 και Κ18, της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness