Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Με την Υπ. Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκαν οι Περιφερειακοί Επόπτες Εκπαίδευσης

Αντιπροσωπεία των Περιφερειακών Εποπτών και Εποπτριών Εκπαίδευσης συναντήθηκε  με την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  Ειδικής Αγωγής Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΙΕΠ Κωνσταντίνος Λολίτσας και και ο Σύμβουλος της Υπουργού Απόστολος Παπακωνσταντίνου.
Όπως τονίζει ο Περιφερειακός Επόπτης Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και Προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβούλων Εκπαίδευσης  Χρίστος Μαρκαντώνης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν με την Υπουργό το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τόσο τους Περιφερειακούς Επόπτες Εκπαίδευσης και τους Επόπτες Εκπαίδευσης όσο και το σύνολο των Συμβούλων Εκπαίδευσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβούλων Εκπαίδευσης κατέθεσα συγκεκριμένες και εποικοδομητικές προτάσεις και εκ μέρους της  Υπουργού Παιδείας υπήρξαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την επίλυση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους Συμβούλους Εκπαίδευσης.
''Τέθηκαν οι βάσεις για συχνότερη επικοινωνία και συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν τους Συμβούλους Εκπαίδευσης”, σημειώνει ο κ. Μαρκαντώνης. 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness