Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Φθιώτιδος η κοπή της αγιοβασιλόπιτας στο Οικονομικό Επιμελητήριο
Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε το 8ο περιφερειακό τμήμα Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας το απόγευμα της Τετάρτης στη Λαμία.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, που έδωσε τις ευχές του για μία νέα χρονιά με ανάπτυξη, χωρίς τοξικότητα.
Ο πρόεδρος του 8ου περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Δημήτρης Πασπάλης, ευχήθηκε καλή χρονιά με ανάπτυξη και θετικό κλίμα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας Μάκης Πρέτζας, Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.