Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Mόνο στο 15minutes.gr: Κανένας από το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει τον … Άκη – Ερωτήματα για το ποιος θα πάει στην κηδεία του!

«Ελευθέρας» δίνει η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη στα στελέχη του χώρου που επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου την Τρίτη, κανένα όμως υψηλόβαθμο στέλεχος της επιρροής της Φώφης Γεννηματά δεν πρόκειται να λάβει μέρος.

Το ίδιο και άλλα στελέχη, πχ από το περιβάλλον του Ανδρέα Λοβέρδου ή του Νίκου Ανδρουλάκη που είναι υποψήφιοι για την ηγεσία ή άλλα «πρωτοκλασάτα» στελέχη της εποχής εκείνης. Ο Κώστας Σημίτης, για παράδειγμα, που δεν είχε αντιδράσει ποτέ σε έπραττε ο Άκης στο υπουργείο Άμυνας κάνοντας πως δεν βλέπει και δεν ακούει  ή ο Κώστας Λαλιώτης που πρότεινε δυαρχία στο ΠΑΣΟΚ για η διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου, με πρωθυπουργό τον Σημίτη και πρόεδρο του κόμματος τον Άκη Τσοχατζόπουλο!

Ενδιαφέρον, όμως, εμφανίζει και ποιος από το «στρατό» του Άκη στη Βουλή ή στο κόμμα ή στη νεολαία, ακόμα-ακόμα και …στη δημοσιογραφία, θα παραστεί την Τρίτη στην κηδεία του.

Ο Χάρης Τσιώκας, ο Αντώνης Κοτσακάς,  ο Θάνος Μωραΐτης που βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, πχ, θα παραστούν; Η Τόνια Αντωνίου που είναι σήμερα επικεφαλής της προεκλογικής συνεργασίας της Φώφης Γεννηματά, αφού είχε περάσει πριν από το στρατόπεδο Βενιζέλου, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης; Οι «άνθρωποί» του επί χρόνια, όπως ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο Γιώργος Αγραφιώτης, ο Χρήστος Δρογκάρης και άλλοι;

Αύριο θα δούμε-και θα κρίνουμε!

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness