Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

   

Μόνο στο 15minutes.gr: Πώς αντιδρούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι που «άδειασε» ο Τσίπρας στη Βουλή

Πολλές συζητήσεις γίνονται στην Κουμουνδούρου, με αφορμή το  «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα σε στελέχη του που κατηγορούνται ότι  αφήνουν υπονοούμενα στο διαδίκτυο για τον πρωθυπουργό και τη σεξουαλική ζωή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μπορεί το Μαξίμου να διαδίδει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε τα στελέχη αυτά, στην Κουμουνδούρου όμως γνωρίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας διέβη τον Ρουβίκωνα και έλαβε σαφείς αποστάσεις για πρώτη φορά από τα φαινόμενα και τα πρόσωπα αυτά.

«Εμείς είμαστε ο πραγματικός κίνδυνος, η πραγματική αντιπολίτευση που φοβάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για αυτό μας στοχοποιεί», είναι μερικά από όσα λένε όσοι στην Κουμουνδούρου ή σε μέσα ενημέρωσης αισθάνονται από χθες  «αδειασμένοι» από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίως, ωστόσο, δεν πρόκειται προς το παρόν τουλάχιστον να αντιδράσουν, αν και με ενδιαφέρον αναμένεται το «Ντοκουμέντο» την Κυριακή, σχετικά με το εάν θα ασχοληθεί με όσα του καταλογίζονται ή όχι.

Ερώτημα είναι επίσης εάν θα συνεχίσουν ή όχι στη  γραμμή ή που ακολουθούσαν έως τώρα, δυσκολεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα ή εάν θα αναδιπλωθούν μετά το «άδειασμα» από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, επιλέγοντας την τακτική του ανταρτοπολέμου, επιδιώκοντας δηλαδή να χτυπούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και μετά να «εξαφανίζονται» για λίγο από τη δημοσιότητα.

Οι «53+», πάντως, φέρονται ικανοποιημένοι από την τοποθέτηση Τσίπρα στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένοντας και συνέχεια, ενώ ανακουφισμένοι εμφανίζονται και κάποιοι «προεδρικοί», που δείχνουν να ανασαίνουν από το «άδειασμα» Πολάκη και Βαξεβάνη!

ΠΗΓΗ 15MINUTES