Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νοσεί από κορονοϊό ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας: «Ούτε εμβόλιο, ούτε μάσκα»

Ο κορονοϊός έπληξε και τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά. Ο ιεράρχης που παρουσιάζει, μέχρι στιγμής, ήπια συμπτώματα, συγκαταλέγεται μεταξύ των σκληροπυρηνικών αρνητών στους κόλπους της Εκκλησίας.

Είναι ήδη γνωστό πως ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ουδέποτε φόρεσε μάσκα, ακόμη και σε συνθήκες έντονου συνωστισμού. Για τον λόγο αυτό έχει παραπεμφθεί σε εκκλησιαστικό ανακριτή για ανυπακοή των εγκυκλίων της Ιεράς Συνόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς ενθρόνισε τον νέο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος, αφού προηγουμένως χοροστάτησε στην ακολουθία του αρχιερατικού Εσπερινού.

Έκτοτε δεν συμμετείχε σε θεία λειτουργία, ούτε την Κυριακή (21.11.201) για τα Εισόδια της Θεοτόκου και η απουσία του πυροδότησε περαιτέρω την φημολογία και την ανησυχία στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Αφότου νόσησε από κορονοϊό, ο αρνητής Μητροπολίτης παραμένει σε κατ’ οίκον απομόνωση. Ανάλογα με την πορεία της υγείας του θα κριθεί και αν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. 

ΠΗΓΗ NEWSIT

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness