Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Φθιώτιδος Συμεών ευλόγησε την πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

Την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών έλαβε σήμερα η μαθήτρια  Εύη Χαρίλα, απόφοιτη του 4ου Λυκείου Λαμίας, που αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία η πρώτη των πρώτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη την αριστούχο νεοεισαχθείσα πλέον φοιτήτρια Εύη Χαρίλα, την οποία συνόδευε ο πατέρας της Εκπαιδευτικός της Β/θμιας Εκπαιδεύσεως  Γεώργιος Χαρίλας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Εύη και την οικογένειά της για την επιτυχία της και την πρωτιά της, τους εκπαιδευτικούς όλης της σχολικής διαδρομής της Εύης στα δημόσια σχολεία της περιοχής μας, ενώ  δεν έκρυψε την χαρά του βλέποντας στο χέρι της Εύης το κομποσχοινάκι που της είχε προσφέρει ως ευλογία, όπως και σε εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες της, κατά τις ιερές παρακλήσεις προ των εξετάσεων.

Ο κ. Συμεών παρότρυνε την Εύη να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια επιμέλεια σε όλες τις εξετάσεις και μάχες της ζωής της .  « Η επιτυχία σου αυτή δεν είναι το τέρμα, αλλά η αφετηρία σε ένα νέο μεγάλο ταξίδι στην ζωή σου» ανέφερε χαρακτηριστικά και  προσκάλεσε την Εύη στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης  στο Καινούργιο, για να μιλήσει στα νέα παιδιά που ετοιμάζονται και αυτά για τις δικές τους εξετάσεις.  Ως  ενθύμια της σημερινής συνάντησης,ο Μητροπολίτης της εδωσε δώρα  αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο ως «συμβολικό δώρο για τα πρώτα έξοδα στο ακαδημαϊκό  ταξίδι που ξεκινά .

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.