Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Σεβασμιώτατος σε διάφορες ποιμαντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα

Σε διάφορες εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών κατά την παραμονή του στην Αθήνα το διήμερο 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022.

          Ο Ποιμενάρχης μας τιμώντας μια σπουδαία Λαμιώτισσα, την κ. Ζέτα Μανώλη, σύζυγο Χρήστου Πιρπιρή, παραβρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα: «Οδοιπορικό μιας ζωής» με  αφορμή την επέτειο των 50+ χρόνων λειτουργίας της εταιρείας «Χρήστος Πιρπιρής» στην Γλυφάδα παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου και του οικείου Ποιμενάρχου, Γλυφάδος κ. Αντωνίου, του Γενικού Διευθυντή της ΕΚΥΟ Αρχιμ. π. Νικοδήμου Φαρμάκης, καθώς και πολλών προσκεκλημένων επισήμων.

          Επίσης, ο κ. Συμεών παραβρέθηκε στην εκδήλωση τιμής για την πρώτη Ελληνίδα Βουλευτή αείμνηστη Ελένη Σκούρα, με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων Δράσης της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα παρουσία πολλών κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων και θέλοντας να τιμήσει τον ανηψιό της  μακαριστής Ελένης Σκούρα, φίλο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος κ. Γεώργιο Παπαχρήστο, Οικονομολόγο, ο οποίος και διέσωσε το αρχείο της μακαριστής βουλευτού και τέλος, τέλεσε την Βάπτιση του νεοφώτιστου Μαξίμου, του οποίου οι γονείς πριν από ένα έτος δώρισαν στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητροπόλεως Φθιώτιδος από την εταιρεία τους ALVO τον προηγμένης τεχνολογίας υπερσύγχρονο αυτόματο αιματολογικό ταχύ-αναλυτή OLO, ο οποίος έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στις κοινωνικοπρονοιακές δομές της Μητροπόλεως.

ΠΗΓΗ:ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘ/ΔΑΣ

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness