Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος TEBA
Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ) .
Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους είχε τον συντονισμό της διανομής
«Πρέπει να τονίσουμε ότι, χρόνια τώρα που διαρκεί αυτή η κρίση, ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, ένα μεγάλο τμήμα και της τοπικής μας κοινωνίας συνεχίζει να ζει σε συνθήκες φτώχειας. Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι 2848 οικογένειες στη Φθιώτιδα, εκ των οποίων οι 1712 στο Δήμο Λαμιέων. Διανεμήθηκαν 144 τόνοι από 33 διαφορετικά είδη τροφίμων εκ των οποίων οι 87 τόνοι στο Δήμο μας. Ο Δήμος Λαμιέων, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται» σημείωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης .
Η διανομή στους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Μαΐου.