Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παραιτήσεις υπουργών ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης

Τα «κεφάλια» υπουργών ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση χθες στην Αττική και όχι μόνο. Ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε προσωπικά συγγνώμη επειδή μετέχει στο πολιτικό σύστημα.

«Μετέχω στο πολιτικό σύστημα, ως το 1/300 και αυτό με κάνει να νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για το χάος που είδαμε χθες», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Αισθάνομαι ντροπή για όσα είδα χθες. Ζητάω προσωπικά συγνώμη για το χάος. Πρέπει να πέσουν κεφάλια υπουργών», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Θα περιμένω την έρευνα του Εισαγγελέα. Θα περιμένω μια νηφάλια και πλήρη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία και μετά θα πω την άποψη μου».

Επιπλέον, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος καθόλου ευτυχής δεν αισθάνεται, διότι είναι εύκολο να στοχοποιούμε τον έναν, αλλά οι από κάτω από τον πρωθυπουργό δεν μπορούν να τραβούν την ουρά τους απέξω, ότι θα λάβει εκείνα τα μέτρα που πρέπει. Όχι για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα, αλλά γιατί αυτό θα ήταν το σωστό και το δίκαιο για να μη επαναληφθούν».

iEidiseis.gr

    

 

randomness