Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

To Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών

To Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών , ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Δήμτσας και το ΚΔΑΠ της Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Άγιος Εφραίμ» . Η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου συνοδεύτηκε με ωραία δώρα που πρόσφεραν στα φιλοξενούμενα παιδιά ενόψει της εορτής του Πάσχα, αλλά και με πολλή αγάπη . 

Τον Σεβασμιώτατο και τον Διευθυντή  του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος , καλωσόρισε ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρης Δρακάκης , ο οποίος ευχαρίστησε θερμότατα τον Μητροπολίτη για την επισκεψη του στο  Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και για την προσφορά αγάπης προς ολα τα φιλοξενούμενα παιδιά .

''Εσείς Σεβασμιώτατε, που είστε ο Πνευματικός μας Πατέρας, ο Ποιμενάρχης μας, μας καθοδηγείτε, μας υποδεικνύετε ποιο είναι το σωστό και κάνετε πράξη την διακονία όχι μόνο για τους λίγους ή τους πολλούς, αλλά για όλους. Είστε το στήριγμά μας! Μας εμπνέετε.Έτη Πολλά Σεβασμιώτατε ευλογημένα και χαρμόσυνα!'' τόνισε ο πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε. και ευχήθηκε σε ολους  Καλή Ανάσταση και  Καλό Πάσχα!

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness