Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρουσίαση χωρίς τον αρμόδιο υπουργό

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και όχι στο υπουργείο Οικονομικών μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το Σχέδιο παρουσιάστηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκη Σκέρτσο, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, τον προϊστάμενο του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Μιχάλη Αργυρού και τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, Νίκο Μαντζούφα.

 

Από την παρουσίαση όμως απουσίαζε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Πάντως από την πρώτη στιγμή το Μαξίμου είχε ξεκαθαρίσει πως η αναβάθμιση του Θόδωρου Σκυλακάκη τον περασμένο Αύγουστο σε αναπληρωτή υπουργό είχε να κάνει με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Πάντως ο «τσάρος της οικονομίας» μπορεί να μην ήταν στην επίσημη παρουσίαση αλλά πρωί πρωί ήταν στο πρωινό του Αντ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη και επικοινωνούσε τα μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους ενώ μίλησε και για το Ταμείο Ανάκαμψης.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

randomness