Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Πρόβα Χορωδίας» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων

Το εργαστήρι «ΠΡΟΒΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ», η εκδήλωση της Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας θα λάβει χώρα το Σάββατο (7/5) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, για όλους όσους θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα γύρω από τη φωνή και το τραγούδι.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:

«Αγαπάτε το τραγούδι αλλά θεωρείτε ότι είστε φάλτσοι; Θέλετε να τραγουδήσετε αλλά έχετε μια συστολή απέναντι στους «εκπαιδευμένους» χορωδούς; Δεν είχατε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τραγούδι σε μικρή ηλικία; Σας ενδιαφέρει να ακούσετε κάποια πράγματα για τη φωνή αλλά νομίζετε ότι είναι «δύσκολα»; Θέλετε απλώς να κάνετε κάτι διαφορετικό;

Αυτά και άλλα θα υπάρχουν στην εκδήλωση της Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ.

Θα μιλήσουμε για τη φωνή, για τις προκαταλήψεις, για τον τρόπο λειτουργίας ενός φωνητικού συνόλου αλλά κυρίως ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ! Για να κάνουμε όλα αυτά δεν χρειάζονται μουσικές γνώσεις.

Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση κι ένα μπουκαλάκι νερό. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν τα μέλη της χορωδίας και η μαέστρος.Σας περιμένουμε λοιπόν στο εργαστήρι «ΠΡΟΒΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων για μια ευκαιρία για ομαδικό τραγούδι για κάθε ενήλικα που θέλει «να δει τη μουσική με άλλο μάτι».

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη».

 

 

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...
randomness