Το Σάββατο ανακοινώνει το κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου -Προβληματισμός στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα
Γράφει ο Χρήστος Αλεξανδρής
Οριστική είναι πλέον η αποφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει στην ιδρυση νέου πολιτικού κόμματος κατεβαίνοντας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και διεκδικώντας την ψήφο των ελλήνων πολιτών .Σύμφωνα με εγκυρες πηγές ολα είναι έτοιμα για το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου παρά τις εκκλήσεις όλων των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ να μην προχωρήσει σε διάσπαση της δημοκρατικής παράταξης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου αύριο θα καταθέσει στον Άρειο Πάγο το σήμα και το όνομα του κόμματος, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.
Στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού λένε ότι θα γίνει η ανακοίνωση του ονόματος του κόμματος, ενώ αρκετοί από το επιτελείο του γνωρίζουν ότι η εκδήλωση - παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο. Σάν ετοιμοι απο καιρό για να ενταχθούν στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου εμφανίζονται πολλά Πασοκογενή στελέχη στη Φθιώτιδα ενω υπάρχουν και στελέχη που εκδηλώνουν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιου βουλευτές με το νέο κόμμα του πρωην πρωθυπουργού.Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο καθόδου του στις βουλευτικές εκλογές με τη στήριξη του νέου κόμματος ,ενω ετοιμοι να αποχωρήσουν απο το ΠΑΣΟΚ και να ενταχθούν στο νέο κόμμα είναι ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Μπώκος και το στέλεχος Παναγιώτης Κυριάκος . Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και υποψήφιοι βουλευτές .Απο την αλλη πλευρά εντονος προβληματισμός επικρατεί στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ καθώς εκτιμούν οτι η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου οδηγεί στη διάσπαση της δημοκρατικής παράταξης ενω εκφράζονται φόβοι και ανησυχίες για το αν θα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου να είναι στην επόμενη βουλή .



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014


