Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό στην έξοδο Σχηματαρίου


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/5) στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, στο ύψος της εξόδου του Σχηματαρίου, προκαλώντας τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.
 Το αυτοκίνητο που κινούνταν προς Χαλκίδα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Αθήνα.
Το όχημα συγκρούστηκε με σφοδρότητα με δύο αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά στην πορεία τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές και να τραυματιστούν τρία άτομα.
Μαρτυρίες οδηγών  στο permissos.gr,  αναφέρουν ότι το τροχαίο συνέβη κοντά στην έξοδο του Σχηματαρίου .
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των τραυματιών.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων